Animafest 2012 Cetvrtak 1

Danas sam otkrio da je akreditacija za animafest multifunkcionalna. Osim sto drzanje uz povike “ish, sotono” tjera kontrolore karata na ulazu, tjera i dosadne iskonove promotore na ulici.  Uletim ja tako na

 

MASTERS OF ANIMATION: GRAND PRIX 3

I prvo krene najavna shpica i kaze Aardman. Ooh aardman… i nick p… wallace i gr… wrong Trousers?!? Mojne me batje e, fakat su mogli i reprizu dadilje opet pustit. Al ajde dobro, lijep je to crtic pa sam ga jos jednom odgledao. Nakon toga su mi pustili 1895. Malo nisam siguran da je Priit Parn zdrav za konzumiranje ovako rano ujutro ali ko ga jebe, na odmoru sam. Boze sto je crtani bio cudan. Na kraju su spizdili neku lijepo animiranu dosadu sa dobrim sisama o sireni koja je mozda imala neku radnju, ali sam ja umjesto toga razmisljao kako bi za zimu bilo kul da postoji neki parkour hoodie koji je zasticen na sredini glave, ramenima i laktovima, ali da je crno-bjeli dezen na dvije shtrafte ko glava od jazavca… hmm daa, dobre su sise bile.

Srecom da nisam nakon Priita Parna morao voziti, majketi, njegovi crtani bi trebali imat crveni trokut na deklaraciji. Malo sam se vrzmal po gradu, odnio zaostalu poshtu bivsoj zeni na posao, vrzmao se po gradu, saznao za skriveni wc u importaneu koji se moze otvoriti bilo kojim kljucem i na kraju otisao na

 

BEST ANIMATION SCHOOLS 2012 – TURKU ACADEMY OF ARTS

Hmm, Turku Academy. To mora da je nesto tursko ili jos bolje nesto ko policijska akadmija. Mozda je to turska policijska akademija ko kako ima turski komandant mark… hmm… Po putu do Kaptola sam ubro sladoled u ivici i marici, jebo mater kako je dobar onaj od maline. 7kn je pun kurac, al opet, uglavnom je svukud u centru ta cjena, govna lopovska, nedaju mi da se debljam jeftino.

Nego upadnem na kat kina u zadnji cas i vidim onu osu od zg banke kako vice “brzo brzo pozuri pozuri” i uletio unutra tjerajuci sotone akreditacijom i misleci da buju me zakljucali jer takav je taj turku, neki saljivi koj se zakljuca ak zakasnis. Apparently, osa je zvala nekog tipa iza mene da joj popravi rukavice il nekaj.

“Nesto puno djece na ovoj Turku akademiji”, mislim si ja. I sad djeca masu kameri i osi koja ih indoktrinira i dolazi teta voditeljica i krene razgovor.

Teta: Decoooooo!! DecooooOOOooooOOOoooo

Djeca: Huraaaaa!!!1

Teta: Jeste li dobroooo?

Djeca i ja: Jesmoooo!!!!!1

Teta: Jeste li spremni gledati Baltazaraaa?!??

Djeca: Jesmoooo, daaaaa!!!!1

Ja: Kakvog kurcevog baltazara?!?

Teta: A vidite li onog celavog i neobrijanog debila koji sjedi iza vas?

Djeca: Vidimooo – ja ne vidim – jel ovaj zbunjeni kaj zgleda ko kreten?

Ja: Zakaj svira muzika iz zone sumraka?

Teta: Znate li gdje je on?

Djeca: Neznamoooo

Teta: On vam je, djeco u krivom kinuuuuu!!11

Djeca: Huraaaaa

Tu sam krenul hodat prema doma

Teta: A znate li zasto je u krivom kinuuu???

Djeca: Jer je debiiiiiil!!!11 Ha ha ha ha

Oh gle, stavili su novi plakat za novi film. James bond #349 – povratak preminulih. Sad je vec bilo kasno jahat do tuskanca, onda sam odletio doma ovo natipkat, u pizdu i mene kretena koji uspijem fulat kino. Odlucio sam okrivit baltazara, nabijem ja i njega i melkiora i aspergera il kak se vec zvao taj treci, govna babilonska. Odo nazad, uskoro ce Yoji Kuri 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *